Charlotte Møllen kom hjem fra Bikram Teacher Training en kald høst i 2007 med et glødende hjerte, hele veien fra Hawaii. Hun hadde intet valg, dette måtte Oslo ta del i.

14Fra-oss

Foto: Elisabeth Gilje

Hun startet opp undervisning januar 2008 i et studio på Majorstuen, og skjønte raskt det ikke bare var henne som kjente gnisten med Bikram Yoga. Det vokste raskt stort, større en hun kunne holde tritt med, og jakten etter et større lokale begynte…

Lite visste hun at det på den andre siden av jorden var en det en annen som hadde Bikram Yoga flammen i sitt hjerte som også hadde pekt seg ut Oslo som stedet å være.

15Fra-ossResh Gupta-Erichsen, en inder/australier, giftet norsk, var på vei til Oslo i januar 2010. Det viste seg at disse to veiene som ble gått skulle smeltet til èn da de møttes.

Ville du tro at det kunne være utfordrende å sammensmelte to historier? Over flere dager, delte Charlotte og Resh sine hjerter og tanker om deres drøm om Bikramstudioet, og gang etter gang oppdaget de det samme – de hadde eksakt samme studio i tankene!

Med stort pågangsmot, vilje og en enorm kjærlighet for vårt virke, vi er stolte av å gi deg – Bikram Yoga Oslo.

Dette vil vi gi deg når du kommer til vårt studio:

16studioVi vil gi deg et sted hvor du kan vokse i takt med deg selv. Det kan være utfordringer som gjør at du strekker deg litt lenger. Det kan være empati og forståelse for at du er helt perfekt slik du som du er.

Vi vil gi deg et sted hvor du får plass til å fokusere på deg selv, og bli en del av vårt yogasamfunn om du ønsker det.

Vi vil tilby deg god helse, fysisk som mentalt.

Vi vil gi deg enormt med god plass. Du kan bruke vår lounge og resepsjon til å bli bedre kjent med dine yogavenner og yogalivet.

Vi vil gi deg plass til at en tanke kan lande.

Vi vil gi deg fantastiske Bikram Yoga klasser – hver gang du kommer hit.

Vi vil gi deg et hett rom, med dyktige og oppmerksomme instruktører.

Vi vil gi deg et sted hvor du kan fokusere på å nå et mål du har satt deg. Alt er mulig!

Vi vil gi deg all stretching du trenger. Strekk deg lenger, strekk deg glad, strekk deg modig, strekk ut en lårstrekkeren, og strekk deg inn i deg selv.

Vi vil gi deg en del av vår sjel, og det vi brenner for. Et sted hvor du kommer litt hjem – hjem til oss.

Hva vi IKKE vil gi deg hos Bikram Yoga Oslo

Vi vil ikke gi deg tid til å fokusere på alt du tror du ikke kan. Husk at alle har begynt et sted, og yogaen handler om hvordan du gjør det, ikke hva du gjør.

Bruk dine 90 minutter som en del av hvordan du ønsker å leve ditt liv. Oppdag de små store tingene. Det som det er tid til er å kjenne svetten renne og oppdage alle nye ting som du KAN gjøre. Og ingenting slår den følelsen vi har etter at klassen er over. Når ansiktet ditt gløder, du er svett og smilende og du vet at dette er det beste du kunne gjøre for deg i dag!