Full Pakke

11076002_10155328739170066_257117493_n

 

Full Pakke er sammensatt av både den kortere og raskere klassiske Hot Bikram yoga serien, og en yin yoga økt, alt komprimert til en Full Pakke av en klasse på 90 min.

Vi har utviklet denne nye kombinasjons klassen  basert på mye god tilbakemelding etter vårt 4-års bursdags feiring da alle fikk en prøvesmak i våre mini klasser og den fantastiske følelesen av kombinert Bikram og yin i en klasse!

Vi har også fått mange tilbakemeldinger fra yogis som ikke kan spandere på seg den luksusen det faktisk er med å bruke mer enn 2.5 timer på  å praktisere to normale klasser etter hverandre, men som fremdeles vil ha det maksimale utbytte av begge de to yoga stilene. For å svare til kundenes behov har vi da satt sammen denne klassen  som  bevarer essensen av begge stilene med både den utfordringen Bikram Hot Yoga gir deg, og samtidig den dype intensive strekkingen og avspenningen som Yin Yoga byr på.

Alt dette pakket inn på 90 minutter!

**NB: siden den 55min. Bikram klassen er litt raskere enn den orginale Bikram klassen, er det lurt å få med seg noen av de orginale 90 min. Klassene før man begir seg ut på Full Pakke!