Hot Bikram Yoga

Hot Bikram Yoga

Bikram Yoga er en standarisert serie bestående av 26 Hatha yoga positurer og to puste øvelser som har som formål å stimulere, styrke og strekke hver enkel muskel, organ og hele systemet i kroppen var, alt i en pakke på 90 varme minutter!

 

Positurenes sekvens er den samme i hver klasse, noe som gjør det enkelt å oppdage sine egne fremskritt fra klasse til klasse. Denne serien er en begynner serie, derfor tilpasset alle om du skulle være en ballerina, pensjonist eller en muskuløs men stiv vektløfter.

 

Hver positur har et varierende nivå av fremgang, noe som betyr at om du har praktisert i over hele 15 år, er det fremdeles alltid nye høyder å strekke kroppen til.

Mot slutten av de svette 90 minuttene vil du ha brukt hver enkel muskel, sene, ledd, leddbånd i tillegg til de indre organene og kjertlene i kroppen, mens det systematisk har sirkulert friskt oksygenrikt blod rundt i hele systemet. Og som en ekstra  bonus i disse 90 minuttene, får du deg en skikkelig kondisjontrening som gjør godt for hjertet!

 

Å starte din hot yoga opplevelse med en Bikram Yoga klasse er en fantastisk måte å oppdage hvor herlig avhengig du blir av å ha en kropp som føler seg så god  etter en slik svette og kardio økt, noe som også beviser at slik er kroppen naturlig laget til å føle seg.