Din første gang

Det du trenger å vite før din første time
Du vil svette MYE. Forestill deg dråpene som renner nedover kroppen din når du tar deg en dusj. Nå er du i nærheten av yogarommet vårt.

Praktisk
Kom 30 min før klassen begynner første gang. Vi slipper ikke inn nye kunder som kommer senere enn 20 min før.
Vi tilbyr ingen prøvetime (da en yogatime i varmen ikke er nok for å akklimatisere seg), vi har istedet et permanent introtilbud:

15 sammenhengende dager for 400,- eller 30 sammenhengende dager for 600,-
Ta med deg matte og et stort (mattedekkende) håndkle til å stå på. Begge deler kan også leies i studioet.
Ta med vannflaske, elller kjøp kokkosvann o.l i studioet.
Mobiltelefon slåes helt av i studioet.

What to wear/what not to wear
De fleste har på seg tights, shorts, singlets, badebukse, tanktops. Unngå gjennomsiktige plagg og bikinier. Våte bomullsplagg som blir tunge er ikke det beste alternativet.

Hva bør jeg spise i forkant av klassen?
Hovedregelen sier: ikke spis noe stort to-tre timer før klassen begynner. Vi er alle forskjellige, og noen synes det er ok med litt nøtter eller frukt én-to timer i forkant, så ivaretar du blodsukkeret ditt underveis. Men la ostepizzaen vente til etter klassen – du har ikke lyst til å hilse på den igjen midt under din “stående separat hode til kne”- øvelse.

Hydrér
Drikk godt med vann før du kommer. Begynn gjerne kvelden før, fyll opp vannlageret ditt.
Kaffe er vanndrivende og bør derfor unngås like før klassen.

Klassen: BYO-medeier Charlotte Møllen forteller om sin første bikram yoga time
“Hva kan jeg huske fra klassen? Jeg visste ikke engang at “Bikram hot yoga” som studioet reklamerte for, betydde det i ordets rette forstand. Man kan vel si at jeg ble lettere overrasket. Jeg husker at jeg kom inn 10 minutter før klassen startet, la meg ned på matten, og lurte på om jeg kunne puste eller ikke? Etter 10 sekunders indre samtale ble jeg enig med meg selv om at det var fullt mulig. Jeg gav meg dermed hen til varmen OG pustet samtidig. Akkurat som om jeg kunne holde varmen ute om jeg ikke pustet så dypt..??

Så kan jeg huske at jeg igjen tenkte, “ok, hvis alle disse rundt meg kan gjøre dette, så kan jeg!” Og det stemte godt. Jeg var fascinert av hvor tilstede de rundt meg var, hvor naturlige de alle var med øvelsene. Noe var vanskelig, annet var enklere, og det hele var hett!

Jeg ble vel hektet på dag én, og dag nummer tre hadde jeg allerede bestemt meg for at jeg skulle åpne et Bikram Yoga studio i Oslo.

Svetten elsket jeg med det samme. Det var deilig å rense ut kroppen gjennom 90 minutter, og samtidig komme ut med energi! Her lærer din kropp å svette som en mann! Og dere menn, hva kan vi si? Vel, dere trenger minst to håndklær.”

Her kan du skrive ut og fylle inn vårt introskjema før du kommer til din første klasse hos oss – trykk her